Informatie

Wil je ook een pizza-avond organiseren voor je buurt?
Neem contact met ons op om een datum te prikken of bel: 035-7820567

Bestellen?

Klik op 'Buurtlocaties', kies waar je je pizza wilt ophalen en plaats je bestelling!

Pizza voor de buurt regelen?

Als we een datum afgesproken hebben, wordt de buurtlocatie toegevoegd aan onze online bestelpagina. De datum en het adres verschijnen dan als buurtlocatie in ons online buurtbestellingenoverzicht.

Vanaf dat moment kan iedereen tot uiterlijk 20.00 uur de dag ervoor een bestelling plaatsen. Er zijn 18 tijdslots per uur beschikbaar, en als die vol zijn, kunnen we de tijden eventueel uitbreiden om extra tijdslots te creëren.

Kies je gewenste pizza’s, reken gelijk af zodat de doorlooptijd bij de bus versneld wordt of kies voor afrekenen bij de bus. Zet eventuele speciale wensen in het opmerkingenveld dat zich in het winkelwagengedeelte bevindt.

Je ontvangt een email-bevestiging van je pizza’s en je afhaaltijd en dan zien we je graag op tijd bij de bus! (Graag aan het begin van je tijdslot).

Je kunt dus ook bestellen als je niet in de buurt woont, maar wel dichtbij genoeg om er een tochtje naar de pizzabus voor over te hebben. Of als je afbakpizza’s wilt ophalen voor dezelfde avond of de volgende dag, die je dan op 250 graden 8-10 minuten in je eigen oven afbakt of tot nader order in de vriezer stopt.

Voor overige verzoeken horen we graag van je
Delen van de locatie op Facebook, Instagram of via een (groep-)app wordt gewaardeerd!